Bemutatkozás

A Tormási Autóház már több mint 25 éve az autós iparágban tevékenykedik. A cég számára izgalmas kihívás a régi, jól ismert márka újbóli bevezetése, főleg úgy, hogy a Tormási Kft. már forgalmazott és szervizelt korábban LADA gépkocsikat. Ekkor és azóta is mindig, az ügyfelek érdekeit és elégedettségét tartották szem előtt, az Ő igényeiket próbálták meg maradéktalanul kielégíteni.

 

Csapatuk több tagját is kedves emlékek fűzik a LADA márkához.

 

Tormási Attila cégtulajdonos is sokáig járt Ladával, még a gokart versenyekre is azzal szállította a kellékeit az 1970-es években. Szinte nem is dolgozik cégüknél olyan ember, akinek ne lett volna a családjában legalább egy, vagy két LADA. Sőt, műszaki vizsgabiztosuk a mai napig egy csodálatos állapotban lévő, piros „ezerkettes” Ladával jár.

 

A cégvezető, Mihály Zoltán pedig több Lada büszke gazdája is volt az évek során. Saját bevallása szerint legjobban az a fehér „ezerhatos” nőtt a szívéhez, amit 150000 futott kilométer után darabjaira bontottak, majd teljes karosszéria és motor „felújítást” követően, ismét összeszerelve még több mint 100000 kilométert „szolgált”. Azután orosz vevőkhöz került, akik drágábban vásárolták meg, mint amennyiért a cégvezető korábban vette. Így kedvence visszatérhetett szülőföldjére, új orosz tulajdonosával.

 


Ваш браузер ( )устарел. Он имеет уязвимости в безопасности и может не показывать все возможности на этом и других сайтах. Узнайте, как обновить Ваш браузер
x