A LEGENDA
Az ötajtós LADA 4x4 Classic a személyautó kényelmének és a terepjárók off-road tulajdonságainak előnyös ötvözete. A legendás LADA 4×4 extrém körülmények között is állja a sarat, ötajtós változatban is. LADA 4×4 – egy különleges modell, amely az összkerék meghajtással új korszakot nyitott a gépjárművek fejlődéstörténetében. Ez az autó történelmével igazolja, hogy a 40 éve lerakott elvek ma is időszerűek: kivételes terepjáró-képesség, megbízhatóság és az egyszerű karbantartás.

Meghódította az Északi-sarkot és a Mount Everestet, rendszeres résztvevője a Párizs‒Dakar Rallynak és megszelídítette az Antarktiszt. Minden kontinensen ismerik és szeretik.
Erős, masszív és időtálló – igazi legenda.
MEGBÍZHATÓSÁG
Havas mező, esőáztatta utak, beláthatatlan mocsaras láp, sziklás emelkedő vagy sima aszfaltút? A LADA 4×4 remek választás, mely sosem hagyja cserben Önt és utasait.
Az ötajtós LADA 4×4 egy ötszemélyes, közkedvelt terepjáró átlagon felüli tereptulajdonságokkal, amit az összkerék-hajtás biztosít. Kiválóan alkalmas kihívásokkal teli terepre, ahol teljes mértékben ki tudnak bontakozni a terepképességei. Közúti forgalomban a végsebessége 137 km/óra. A LADA 4x4-re minden időjárási és útviszonyok között számíthat.

 


Ваш браузер ( )устарел. Он имеет уязвимости в безопасности и может не показывать все возможности на этом и других сайтах. Узнайте, как обновить Ваш браузер
x