VÁROSI KÜLSŐ
A városi forgalom követelményeinek is megfelelve, egy valóban eredeti, stílusos és kényelmes gépkocsit alakítottunk ki – ez az ötajtós LADA 4x4 Urban.
Az ötajtós LADA 4x4 Urban az összkerék-hajtásnak köszönhetően kimagasló off-road képességekkel rendelkező ötszemélyes városi terepjáró. A városi dzsungel forgatagában és annak határain túl is megállja a helyét minden forgalmi helyzetben.
A legendás LADA 4x4 Urban mostantól sokkal többre képes.
STÍLUS
A LADA 4x4 Urban új verziójának stílusos jellemzői az eredeti üléshuzat, a padlóburkolatok, a formázott 16” könnyűfém keréktárcsák, a színre fújt, műanyag lökhárító és a formatervezett hűtőrács – ezek alapján a LADA 4x4 Urban bárhol könnyen felismerhető.
Az ötajtós LADA 4х4 stílusában egyre inkább alkalmazkodik a mindennapi modern városi közlekedéshez, hogy Ön egyaránt biztonságban érezze magát a terepen és a városi forgalomban.
KÉNYELEM
Az ötajtós LADA 4x4 Urban még több kényelmet nyújt tulajdonosának: az utastér új, modern kárpitozással készül, a középkonzolt praktikus tárolóval bővítettük. A kényelmet szolgálják továbbá az ülésfűtés, az elektromos ablakemelők és az elektromosan állítható, fűthető külső visszapillantó tükrök.
Az ötajtós LADA 4x4 sikeresen ötvözi a kivételes terepjáró-képességet a tágas belső tér nyújtotta kényelemmel. Kiváló tereptulajdonságait leginkább a hegyi nyaralók tulajdonosai és a tereptúrák szerelmesei értékelik, illetve azok a vállalatok, amelyek gyakran végeznek munkát nehezen megközelíthető terepen.

 


Ваш браузер ( )устарел. Он имеет уязвимости в безопасности и может не показывать все возможности на этом и других сайтах. Узнайте, как обновить Ваш браузер
x